Milyen színű a szemed? Ezt árulja el rólad!


Kategória:
Életmód, Élet

Létrehozva:
2020-10-24 08:34:37

Cikk írója:
Orbán Anita


Milyen színű a szemed? Ezt árulja el rólad!

Mind ismerjük a mondást: a szem a lélek tükre. Meg fogsz lepődni, mennyi mindent árul el rólad egy olyan apróság, mint a szemed színe!

A szemünk akkor is árulkodik rólunk, ha nem beszélünk. A hamis mosolyt egyből felismerni, hiszen a szemünk akkor is maradhat szomorú, ha a szánkat mosolyra húzzuk. De nem csak a tekintet, már maga a szemünk színe is beszédes: nem is hinnéd, a személyiség mennyi rejtett titkát elárulja!

Fekete vagy nagyon sötét barna szemek

Valójában a feketének nevezett szem is a barna egy nagyon sötét árnyalata – valódi fekete szemet csak nagyon ritkán látni. Az ilyen sötét szemekkel megáldott emberekből gyakran válik vezető – akár egy országé is! A szervezetükben sok melanin található, aminek hatására borotvaélesen vág az eszük – semmiképp sem sötétek! Viszont titokzatosak – de pont annyira, hogy csak még vonzóbbak legyenek tőle!

Barna szemek

A barna szín meleg árnyalatai együttérző, kellemes személyiségre utalnak. Hűségesek és jó érzés a közelükben lenni. Az alvással viszont lehetnek problémáik – és határozottan nem koránkelők!

Kék szemek

A kék szemet rengetegen a legvonzóbb szemszínnek tartják. Akit tengerkék szemekkel áldott meg a sors, az gyakran magába forduló, teli titkokkal és érzelmekkel. A kétségeivel egyedül küzd meg. Független, erős személyiség, aki bármilyen problémát legyőz!

Zöld szemek

A zöld szeműek valósággal magával ragadják az embert – de tény, hogy néha túl provokatívak és kiszámíthatatlanok is tudnak lenni. Igazi kalandorok, akik az élet minden pillanatát kiélvezik. Csak úgy lüktet bennük az életerő!

Szürke szemek

Valahol a kék és a zöld határán helyezkednek el a szürke árnyalatú szemek. Viselőjük szenvedélyes típus, de komolyan veszi mind a munkáját, mind a magánéletét is. Együtt lenni velük megnyugtató – ha pedig a szerelmednek szürke szeme van, örülj, mert örökre melletted marad!

Mogyorószínű szemek

A különleges, zöld és barna keveredéséből létrejött szemszínűek spontán élnek és határozottan nem szeretik a monotonitást! Az egészségüket tekintve a májuk rendetlenkedhet és emésztési zavaraik is lehetnek.